Broušení Kuchyňských Nožů

O nás

Miroslav Kraml | Broušení Kuchyňských Nožů

2020/2021 - Jak jsem se dostal k broušení?

Jednoho dne, kdy jsem po několikáté řezal rajské a ono vypadalo spíše jako kdybych ho rozšlápl než uřízl, už mi došla trpělivost a potřeboval jsem nůž, který řeže nebo by příště letěl nůž i rajské z okna.  

Kamarád vyrábí nože, tak jsem mu dal jeden svůj, ať mi ho nabrousí a hola, nůž řezal jak skalpel. Od té doby začal můj vztah k ostrým nožů a broušení.

První pokusy…

To že první pokusy broušení stály za nic psát nemusím, ale postupem času s novými způsoby broušení jsem začal dosahovat výsledků. Poté mi okolí začalo přinášet jejich nože  a na základě jejich spokojenosti jsem si řekl, že mohu dělat radost i ostatním a tak jsem nabídl broušení skrze odběrové místo ve Spáleném poříčí a ono hele, lidi mají stejný problém jako jsem měl já. Mají taky tupé nože a sere je to každý den.

Miroslav Kraml

Zakladatel – BrouseniKuchynskychNozu.cz

Září 2021

Vznik prvního odběrového místa 

Získání prvních veřejných zakázek.

Centrum M&M | Spálené Poříčí - Příjmové a Výdejní místo | Broušení Kuchyňských Nožů
Dárkové poukazy na broušení | Broušení Kuchyňských Nožů

2022

Nové odběrové místo ve Starém Plzenci

Vytvoření poukazů

Vývoj systému Broušení online

Rozšíření kapacit 

2023

Zavedení systému Online broušení do provozu

Nová dílna 

Zrychlení procesu

Online Broušení | Broušení Kuchyňských Nožů

2024

Vytvoření nového webu

Zahájení aktivity na sociálních sítí